Kdo smo?

O restavraciji Chang

Pri nas lahko poskusite avtentično hrano iz kitajske tradicije. V Sloveniji so izjemni okusi naše kuhinje prisotni že od leta 1997, do danes pa se lahko pohvalimo s štirimi restavracijami s pestro ponudbo specialitet iz daljnega vzhoda.

Chang in začetki

Ji/rongqiang (季荣强) oz. Chang, kot ga je poimenovala učiteljica slovenščine v Ljubljani, je v slovenijo prišel leta 1996. S 17 leti se je pri sestri zaposlil kot natakar, že leto kasneje pa je v Velenju vodil bratovo restavracijo.

Chang je v Koper sprva prišel na dopust, kjer je tudi prvič videl morje. Leta 2002 pa je tu z mlajšim bratom in dvema kuharjema odprl svojo restavracijo. Danes zaposluje 25 ljudi.

Okusite kitajsko tradicijo.

V naši restavraciji pripravljamo tako pekinške, sečuanske, kantonske kot tudi šanghajske kulinarične dobrote. Vse pa lahko poplaknete s pestro ponudbo originalnih kitajskih pijač kot so mandarinino in slivovo vino, kitajsko pivo in bambusovo žganje.

Prostora je dovolj. Poleg velike zunanje terase in otroškega kotička, so na voljo tudi posebne prostori, namenjeni večjim skupinam, med drugim primerni za poslovna kosila in srečanja.

Rezervirajte prek telefona

V restavraciji so na voljo posebni prostori, namenjeni večjim skupinam, primerni tudi za poslovna kosila in druga srečanja. Rezervacije sprejemamo vsak dan od 12h do 23h. Kuhinja obratuje do 22:30.

+386 5 625 08 08
Lokacija Koper. Iščete Ljubljano?